I mitt huvud just nu..

Pics from weheartit.com 
 
Dom grejer som cirkulerar mest i mitt huvud just nu är hundvalpar, tatueringar & hamburgare. 
 
1. Vi har planerat ett tag att skaffa hund, och nu börjar planerna kännas närmare & mer seriösa. Ras, kennel, pris osv. håller vi för oss själva tills vidare. Vi har det mesta på klart redan, och ni får nog veta sen då det är dags. 
 
2. Jag håller på med en sleeve hos en tatuerare, och hittills är ungefär 1/3 på plats. Bilder finns på Instagram (@saragunmarie). 
 
3. Det är mycket att tänka på nu inför öppningen av Friends & Burgers. Menyn ska pluggas in, och allt annat som hör till. 
 
Men ja, kombinationen av hundvalpar, tatueringar & hamburgare är väl inte så dum trots allt? ;) Bra mycket värre kunde det va. Jag mår BRA just nu! 
#1 - - Linda:

Va sko ni ta fö hund isåfall? ^^

#2 - - Madde:

Skall du laga en halv sleeve (typ ner till armbågen) eller hel sleeve över hela armen? :) Roligt med tatueringar, men det blir som ett beroende..

Svar: En halv sleeve till att börja med! :)
Saragunmarie

#3 - - Anonym:

Hur ska ni hind me hundvalp då du jobbar så där mycket? En hundvalp kräver en hel del, speciellt socialiserings biten skall icke glömmas.

Svar: Det har lyckats så bra för oss, så vi kommer att kunna pussla med våra jobbtider så att en av oss alltid är hemma med hunden i början :) Vi åker absolut inte iväg och lämnar den ensam hela dagarna. Om våra jobbtider trots allt nån gång skulle krocka, så har vi många "barnvakter" hos min familj :) Vi har funderat länge på detta, och den allra bästa tidpunkten för oss att skaffa hund är nu! :)
Saragunmarie

#4 - - VERONICA - modeblogg:

Åh vad gott, och vad härligt! :) Så läsvärt och roligt inlägg. Ha en underbar dag fina du, kramkram.

#5 - - Anonym:

Härligt att du mår bra!!! Det här med hund o tre jobb låter inte riktigt idealiskt. Folk brukar ju ta mammaledigt mär de skaffar valp ;) men du har ju alla dina syskon som kan hjälpa till. Gå gärna valpkurs, det är jättebra för vovven!

Svar: ..och så har jag ju en pojkvän också som ska ta hand om plutten :) Valpkurs kunde va nåt! :)
Saragunmarie

#6 - - Mimmi:

åå no blir ja avundsjuk! ja sko å vila ha en hund!!! men just no känns e som en omöjliheit att skaff hund, vi har ALDRI na ledit :(

#7 - - aansoo.blogg.se:

nämen åååh, jag som blev så himla nyfiken på vilken sorts ras ni ska skaffa och så får jag inte veta! arghh ;)

#8 - - malin:

Åhh en fralla,så underbara hundar. Har själv en och det är verkligen my best friend to the death haha!