Upp till 74% rabatt på skor hos Nelly

 
Om ni skyndar er så kan ni ännu fram till kl. 22 ikväll (finsk tid) köpa skor hos Nelly för upp till 74% rabatt. Det finns ännu en hel del modeller kvar, för bara 22,95€. Själv är jag mest sugen på bootsen längst till vänster, men jag ska stå emot denna gång. Ni hittar dom här om ni också gillar dom. 
 
 

Första advent & full rulle

Bilden till höger är fotad av lillasyster Maria. 
 
 
Åh, första advent. Det betyder att julen närmar sig med stormsteg. ♥ Hos oss har vi dock ingen julstämning ännu (trots att jag började hänga upp stjärnor i fönstren för flera veckor sen). Det kanske skulle underlätta om vi inte skulle bo i en enda röra just nu, och om vi skulle få ens lite snö. Jag har haft alltför mycket på gång på sistone, dubbelt mer än jag orkar med. Det beror väl säkert på att jag mått bättre, och då planerar jag automatiskt in tusen saker direkt. Men det leder ju också till att hushållet inte sköts om som det ska, för att jag helt enkelt inte orkar. 
 
Så nu önskar jag mig ett nystädat hus, lite snö på marken, och en stor dos julstämning. Thanks! 
 

Bloggjulfesten, del 1

 
Här kommer de bilder jag tog under gårkvällen. Det kommer dock att komma upp ett inlägg till i nåt skede, med bilder som bl.a. Linda tog. 
 
Julfesten började kl. 18, och jag & Linda kom fram ungefär kvart före. Då var det redan fullt ös inne på Juthbacka Herrgård. Vi blev först fotograferade av en proffsfotograf, innan vi fick gå in i stora salen och ta varsin fördrink (alkoholfri glögg) och leta upp våra platser. 
 
 
3/5 av de duktiga julfest-arrangörerna; Annika, Josefina och Maria. Janina & Carro är de två övriga arrangörerna. 
 
 
Så småningom blev det dags för julbuffé. Tyvärr måste jag säga att jag hade förväntat mig lite mer i matväg för 25€, men alla andra verkar ju hylla maten, så det är säkert bara jag & mina gravid-smaklökar som inte riktigt kommer överrens just nu. 
 
 
Miljön är ju helt fantastisk på Juthbacka Herrgård. 
 
 
Sen höll självaste Malenami tal, och jag fick nog mig en tankeställare. Hon pratade om att bloggar som mest innehåller guldkanter & rosa fluff är viktiga, eftersom det ändå finns så mycket skit i världen. En slagt tillflykts-ort kan man säkert kalla det. Och jag, som alltid har sagt att jag är trött på bloggar där det bara skrivs om glada & roliga saker - just för att livet inte alltid är så glatt & roligt, kom nog faktiskt underfund med att det kan va skönt att gå in på nån sån blogg emellanåt också, bara för att glömma allt det tråkiga för en liten stund.
 
Malenami lottade också ut lite produkter från Cosmetique, och jag blev en av de lyckliga som fick varsin box med hudvårdsprodukter (bilder på den kommer i ett senare inlägg). Sen fick vi efterrätt, och så blev det så småningom lite mer prisutdelning, till tre bloggare som satsat lite extra på bloggen på sistone. 
 
 
En av de tre lyckliga tjejerna var min finaste Linda, som fick ett presentkort till en kosmetolog. Jag tror att alla var mer eller mindre avundsjuka på hennes vinst, men hon förtjänar det verkligen!! ♥ 
 
 
Alkohol plockades fram åt de som ville ha det, goodiebags stod och väntade på alla under granen (ett inlägg om innehållet kommer senare), och Hanna blåste ut ljusen då kvällen började lida mot sitt slut. 
 
 
Och för min del blev det paljettklänning till slut, trots allt. Jag sydde ihop den i urringningen där den spruckit (jag fick förresten frågan "fick du fixat klänningen?" otaliga gånger under gårkvällen, ni är så söta!), och den höll hela kvällen! Jag har inte en enda bild på min kamera där jag ser någotsånär icke-drogad ut, så därför får ni nöja er med en ögonlös bild på mig tills jag fått lite bilder av Linda som jag törs ladda upp här. 
  
 
Jag är supernöjd med kvällen, hela festen var superbra fixad! Tusen tack än en gång till arrangörerna. Ni är super!! ♥ 
 
Visa fler inlägg