I turned blonde again

Dagens bilder från Instagram. 
  
Idag tog jag itu med mitt slitna röda hår och blev blond igen. Jag avfärgade mitt egna hår och la i nytt löshår. Nu behöver jag förhoppningsvis inte färga det på ett bra tag eftersom jag är rätt ljus naturligt :) Skönt att bli av med den slitna röda mossan. 
 
PS. Ikväll börjar Svenska Hollywoodfruar - det får ni inte missa! 

Helgplaner

Världens snällaste & mysigaste Nelly som helst av allt sover på min kudde. ♥ 
 

I morse var jag uppe redan halv 6 då Roy for till jobbet. Jag satte mig vid datorn ett par timmar innan jag gick och la mig igen. Då mådde jag lite illa och sov ända till 12. Det måste ju va olagligt att sova så länge?! Sen har jag inte gjort nåt vettigt alls - varit en sväng till stan, hängt hos föräldrarna en stund, och bara tagit det lugnt. Nu borde jag ta itu med disken, men varför är det så tråååkigt?! Jag klättrar snart på väggarna här då inget händer. Jag får inte jobba, har nästan ingen skola för tillfället, och har ingen ork till att träffa en massa människor. På lördag ska jag faktiskt till Vasa och umgås med Linda hela dan, och det ser jag otroligt mycket framemot. Jag hoppas bara att jag får va lite piggare då så att jag inte blir sådär hängig & tråkig. Roligt att för en gångs skull ha lite planer för helgen :) Ja, i lördags fick vi ju faktiskt besök av Roys lillasyster & hennes pojkvän, och det var riktigt roligt. Vi bakade pizza och såg film långt in på småtimmarna. Det är verkligen inte ofta vi har några helgplaner, men nu råkade det sig så att det blir program två helger på raken, åtminstone för min del. 
 

Tjockismagen & oense om efternamn

 
I torsdags gick jag in i vecka 13, och då fotade lillasyster Maria dom här bilderna. Jag hade tänkt vänta med att visa dom tills jag har samlat ihop fler bilder från olika veckor så att man kan jämföra lite, men nu slänger jag upp dom här i alla fall. Om ni följer mig på Instagram eller Facebook så har ni säkert redan sett bilden till höger. 
 
Ja, magen den växer. Jag kan inte låta bli att fundera hur enorm jag kommer att bli innan det här är över då jag redan vid vecka 13 har en såhär stor mage. Jag vill bli stor, verkligen känna att jag är gravid på riktigt, men jag är beredd på att det kan bli rejält tungt på slutet med en mage som jämt är i vägen och en massa extrakilon att bära på. T.o.m. Roy har skrattat och sagt att "Alltså har du en aning om hur stor mage du kommer att få?!" ..för om ungen blir minsta lik mig & Roy så blir det inget litet barn ;) 
 
En grej vi är väldigt oense om, är vems efternamn barnet ska få. Hur har ni gjort med efternamn åt barnen, ni som fått barn då ni inte är gifta? 
 
Visa fler inlägg