It's friday!

 
Tack för alla era tips gällande vad vi behöver packa med i BB-väskan! I det stora hela kommer jag att följa min lista, men jag kommer att plocka bort ett par grejer och lägga till ett par nya som ni tipsat om. 
 
Idag vilar jag mest. Jag mår mycket bättre än de senaste dagarna, men är så otroligt trött. Just nu väntar jag på att Roy ska komma hem från jobbet så att helgen kan starta. Ikväll får jag kanske besök, men annars är inget märkvärdigt inplanerat för helgen. Troligtvis fortsätter vi med tamburs-renoveringen imorgon, och förhoppningsvis ska alla väggar bli klara då. Det går saaaaakta men säkert framåt. 
 
Nu ska jag släpa mig upp ur soffan och börja på med maten. Sen ska jag städa lite, så är vi redo att ta helg! 
 

Vecka 35

 
Så vankar vi in i vecka 35. Nu är det inte mycket kvar alls. 4-5 veckor gissar jag på. 
 
Mitt mående är i princip som tidigare, dvs. illamående nästan dagligen och tungt & bökigt att röra mig. Tröttheten har blivit värre nu, jag är så fruktansvärt trött hela tiden.. Ryggen krånglar mer nu också. Den värker uppifrån & hela vägen ner. En ordentlig massage skulle verkligen inte skada. 
 
Inatt kände jag för allra första gången då bebbo hickade. Hittills har jag bara hört det om han råkat hicka då vi lyssnat på hjärtljuden vid rådgivning, och i måndags hördes det då jag satt i ctg-kurvan i Kokkola. Men nu kände jag det alltså för allra första gången. ♥ 
 
Han fortsätter leva loppan där inne. Han är så vild att läkarna alltid skrattar då de ska ta ultraljud på mig. "Oj oj oj, det var en vild krabat" har vi fått höra otaliga gånger redan. Mamma säger att jag var precis likadan, så vi får se om han ärver mitt temperament då också.. Liiiite skonad tycker jag att han kan få bli, för det här humöret är inte alltid det lättaste att hantera.. Haha! 
 
En äcklig halsbränna har jag förresten drabbats av nu också. Den håller i sig dygnet runt, och det enda som lindrar den lite är isglass. Så ni kan tänka er att det blir några isglassar per dag.. T.ex. inatt vaknade jag och kunde inte somna om pga. halsbränna, så då satte jag mig i ett beckmörkt vardagsrum och åt isglass mitt i natten. Sen somnade jag på soffan, och där sov jag faktiskt bättre! Jag överväger faktiskt att börja sova på soffan eftersom den är hårdare och ger mer stöd åt ryggen. 
 
Det här blev flummigaste vecko-inlägget nånsin, men jag är lite frånkopplad just nu. Det är på bättre sidan om jag ens vet vad jag själv heter känns det som.. :D 
 

En sämre dag

Dagens Instagram-bilder. Till vänster ser ni dagens inköp - tidningen Mama och stödstrumpor från apoteket. Till höger ser ni en liten bit av tamburs-tapeten och det vitmålade taket. Snart är tamburen redo att visas i sin helhet. 
 
 
Den här dan började inte bra. Jag vaknade med världens illamående, lyckades få i mig en jogurt och låg sen helt däckad på soffan ett bra tag. Jag valde ändå att följa med Roy in till stan, för jag var i akut behov av ett par ordentliga stödstrumpor. Det kändes som att jag kunde somna närsomhelst då vi gick i matbutiken, och jag hade kundvagnen som stöd så att benen skulle orka. Jag var helt helt slut alltså. Men jag klarar ju banne mig inte av att ligga hemma och glo dagarna i ända! 
 
På eftermiddan kom två av mina systrar & mamma hit en stund, och sen har jag bara vilat, kollat TV, läst bloggar & sånt som inte är så ansträngande. Jag hade planerat att träffa en gammal klasskompis idag som jag inte sett på år och dagar, men jag tvingades skjuta upp det eftersom det var en sämre dag idag igen. Jag vill ju gärna va någorlunda i form då jag träffar vänner så att jag orkar va liiite social åtminstone.. Vi får ta nya tag till helgen! 
 
Just nu längtar jag mer än nånsin tills detta är över. Åh vad skönt det ska bli den dan jag äntligen kan få känna mig någorlunda mänsklig igen! Jag har glömt bort hur det känns.. 
 
Visa fler inlägg