Då jag var fem år och hade världens livligaste fantasi..

 
..så trodde jag att eftersom det är natt i Kina då det är dag här, så kommer jag att möta en massa kineser i trappan till övervåningen då jag går och lägger mig på kvällen eftersom dom ju har morgon där och stiger upp då. 
 
..så trodde jag att jorden var platt, och att det längst ut i kanten på jorden fanns ett stort dike och en massa träd så att man inte skulle ramla över kanten. 
 
..så trodde jag att det var träden som gjorde att det blåste. Därför fattade jag aldrig varför pappa sa att det blåser mindre i skogen.
  
..så trodde jag att Finland var enda landet som fanns på marknivå, att alla andra länder svävade på i luften - för varför skulle man annars behöva ta flygplan för att resa utomlands? 
 
Nu hittade jag inga bilder från då jag var fem år, men jag hittade en bild från då jag var 9 år gammal och hade pottfrisyr, och på den andra bilden är jag kanske runt ett år gammal..? 
 
 
Hade ni nån livlig fantasi då ni var små? :D 
#1 - - Madde:

Haha! Jag trodde att världen var svart-vit fram till typ 60-talet, eftersom alla gamla fotografier och filmer är det från den tiden! :D Tror jag var i 10-årsåldern när jag fick veta att det nog har funnits färger hela tiden! ;)

Svar: Hahaha ;)
Saragunmarie

#2 - - Sara:

Haha. Jo, men det känner man ju igen :D

Jag trodde att åskan kom från ett visst ställe i byn och vågade inte gå förbi ett visst hus eftersom jag trodde att åskan fanns där bakom.

Svar: Hahaha, fyyy vad läskigt ;D
Saragunmarie

#3 - - Sara:

Jag trodde att det var Kinabarn som drog ner en när man sjönk ner med fötterna när man gick i vatten där det var gyttjig botten. Kina finns ju under oss :-)

Svar: Hahaha :D Jag trodde att om man gräver en tillräckligt djup grop så kommer man till Kina ;)
Saragunmarie