Skönt att slippa vardagsstressen en stund

 
Det blir ingen slalom för nån av oss idag, men vi har lösa planer på att besöka Angry Birds-parken istället. Jag har för övrigt ont i varje muskel idag, så några desto mer akrobatiska aktiviteter blir det inte för min del. Lite shopping skulle inte sitta helt fel, men det finns inte sådär superstort utbud här.. Men oj vad jag njuter av att få vara bort från vardagsstressen en stund, trots att det ju hinner bli lite långtråkigt här mellan varven :D

Kalk i röven

I morse fick jag mig ett rejält skratt. Jag frågade Roy om jag fick låna hans dator, och han satte sig upp i sömnyran och sa "jag vet int om jag vill låna ut den åt nån som har kalk i röven..". Då jag sansat mig så frågade jag vad han menade med det, och hans förklaring fick mig att nästan kissa på mig. "Jag drömde att två elitidrottare sku låna en cykel av mig. Jag frågade hur de ska hållas på sitsen. "Äh, vi lägger bara lite kalk i röven", sa de. Alltså du vet sånde som man lägger på händerna då man tränar.."

Hahaha, jag dör!!! Så fort han vaknar så ska jag fråga om han kommer ihåg vad han berättade :'D Historier berättade i sömnyra är de allra bästa!

Bildlöst..

Jag har försökt och försökt, men det går inte att komma in på internet på Roys dator. Därför blir det nu ännu ett bildlöst inlägg. Usch, jag avskyr inlägg utan bilder, och ännu mer avskyr jag det faktum att jag inte kan ladda upp bilder till bloggen direkt från mobilen.

Bara jag och tjejerna är vakna. Vi har just ätit frukost, och nu ska vi bara försöka fördriva lite tid tills resten av gänget vaknar så att vi kan börja fundera på vad vi ska hitta på idag.

Det är mycket prat om Pride-festivalen just nu som kommer till Jakobstad i sommar, och jag tänkte göra ett inlägg om mina åsikter ang. detta vid ett senare tillfälle. Tills dess kan ni kolla in tidstjuven.com och läsa hennes välskrivna inlägg om just Pride-festivalen.

Jag hoppas jag får möjlighet att blogga ordentligt snart. Jag saknar er!
Visa fler inlägg