Den där smärtan

 
Idag har det varit minst sagt full rulle i restaurangen. Superkul, men - självklart ska min fot krångla extra mycket då jag verkligen inte hinner med nåt extra strul. Jag har sprungit runt som en halt höna hela dan och sett superfånig ut. Och resultatet av att springa fram och tillbaka sex timmar i streck med en fot som krånglar, är en smärta som heter duga. 
 
Ibland blir jag bara så frustrerad. 
 
På måndag ringer jag sjukhuset och kollar om dom har nåt stöd jag kan få låna. Min zonterapeut rekommenderade det också, bara så att vristen inte vrids fel hela tiden. Ja, att ha varit förlamad är inte alla dagar en dans på rosor. Ingen dans överhuvudtaget för den delen. 

Ombre

 
 
Fler bilder på håret.
Färgen är väldigt ojämn ännu, men det får duga såhär tills vidare :)
 
Idag står bl.a. städning, presentshopping och examensfest på schemat. Och så känner jag att humöret inte riktigt är på min sida idag. Jag är irriterad på så mycket just nu. Dessutom visar vädret sig från sin sämsta sida, precis som det gjort dom senaste dagarna. Ja, idag gnäller jag. Hoppas jag hittar nåt fint åt mig själv i stan så att humöret stiger lite.
 
Hoppas ni mår bra ♥

Today's biggest wantie

 
Den här underbara jackan som just är nedsatt till 47€ skulle så himla gärna få flytta hem till mig. Den är perfekt färg, perfekt modell, och bara så himla.. perfekt
 
Om ni också gillar den så kan ni spana in den närmare här
Visa fler inlägg