Lista på grejer som behövs åt bebbo

 
Det är en minst sagt krävande krabat som ligger i min mage. En lång lista på vad vi måste hinna fixa innan april har jag nu knåpat ihop. Hojta till om jag missat nåt viktigt, jag är ju nybörjare på det här området ;) 
 
  
 
Förutom allt detta så måste jag ju också handla en del grejer åt mig själv. Bl.a. kläder såklart, bröstpump, amnings-bh'ar + amningsinlägg, osv. 
 
Jag kommer att uppdatera listan vartefter jag kommer på nåt mer, och bocka av vartefter nån grej blivit inhandlad. 
 

Kattfarmen har halverats

Det är inte ofta Alecia är helt nöjd, men nu märker man att hon är det. ♥ 
 
 
Som jag nämnde tidigare så har det inte fungerat mellan Alecia och Tyra, dom har bara bråkat dagarna i ända, så för ett tag sen bestämde jag mig för att leta ett nytt hem åt Tyra. Tyra är alltså kissen jag räddade livet på i somras. Här kan ni läsa inlägget om hur hon kom hem till oss, och under kategorin "Mina tre- och fyrbenta" hittar ni mer. 
 
Vi har försökt få det att fungera i fyra månader, men eftersom vi inte sett nån förbättring så tvingades vi nu leta ett nytt hem åt henne. Det är klart att det känns surt, men för allas bästa fick det bli såhär. Och nu märker vi redan att åtminstone Alecia är mycket nöjdare. 
 
Jag har dessutom inte berättat att Phoenix har fått bo hos mina föräldrar dom senaste veckorna. Orsaken är att jag mått väldigt dåligt och inte orkat med hans extrema energi. Mamma erbjöd sig att ta dit honom så att jag skulle få vila, och det är jag så tacksam för. ♥ Så för tillfället har vi bara Alecia & Nelly här hos oss, precis som förr i tiden. (Jag borde förresten försöka fånga Nelly på bild snart igen också, hon har blivit så stor. Dock är hon såå mycket svårare att fota då hon är helsvart, så därför har det blivit mer bilder på Alecia). 
 

Kvällens fundering..

 
-Varför klär folk automatiskt av sig då de ska ta sina magbilder? Jag menar, varför står man och poserar i bara underkläder? Magen syns väl lika bra fastän man behåller sina byxor på? Tänker man att "nu ska jag fota veckans mage, så nu drar jag av mig byxorna"..? Jag har t.o.m. sett bilder då folk fotat sin gravidmage då de varit spritt språngande nakna, och bara hållit händerna för de mest privata delarna.. Jag låter som värsta moralkärringen nu, men jag undrar bara vad som är grejen med det? Alla får såklart göra som de själva vill, men jag vill gärna höra era tankar om saken. 
 
Visa fler inlägg