En sämre dag

Dagens Instagram-bilder. Till vänster ser ni dagens inköp - tidningen Mama och stödstrumpor från apoteket. Till höger ser ni en liten bit av tamburs-tapeten och det vitmålade taket. Snart är tamburen redo att visas i sin helhet. 
 
 
Den här dan började inte bra. Jag vaknade med världens illamående, lyckades få i mig en jogurt och låg sen helt däckad på soffan ett bra tag. Jag valde ändå att följa med Roy in till stan, för jag var i akut behov av ett par ordentliga stödstrumpor. Det kändes som att jag kunde somna närsomhelst då vi gick i matbutiken, och jag hade kundvagnen som stöd så att benen skulle orka. Jag var helt helt slut alltså. Men jag klarar ju banne mig inte av att ligga hemma och glo dagarna i ända! 
 
På eftermiddan kom två av mina systrar & mamma hit en stund, och sen har jag bara vilat, kollat TV, läst bloggar & sånt som inte är så ansträngande. Jag hade planerat att träffa en gammal klasskompis idag som jag inte sett på år och dagar, men jag tvingades skjuta upp det eftersom det var en sämre dag idag igen. Jag vill ju gärna va någorlunda i form då jag träffar vänner så att jag orkar va liiite social åtminstone.. Vi får ta nya tag till helgen! 
 
Just nu längtar jag mer än nånsin tills detta är över. Åh vad skönt det ska bli den dan jag äntligen kan få känna mig någorlunda mänsklig igen! Jag har glömt bort hur det känns..